ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Києва невідомі викрали сина лівійського дипломата (оновлено)

Двоє чоловіків насильно затягли 26-річного хлопця в автомобіль і поїхали.

Фото: Інсайдер

Сьогодні вдень у Києві невідомі чоловіки викрали громадянина Лівії - сина фінансового аташе посольства Лівії Абдусалама. Про викрадення людини повідомила прес-служба Національної поліції. Видання "Інсайдер" з посиланням на джерело вказує особу викраденого й обставини події.

Інцидент стався о 12:05 у районі будинку №62 по вулиці Тургенєвській. Двоє невстановлених чоловіків заштовхали іноземця в легковий автомобіль "Фольксваген Гольф", номер 369BPG, і повезли в невідомому напрямку.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Потерпілий - 1992 року народження, син фінансового аташе Посольства Республіки Лівія. Під час огляду місця події виявлено та вилучено паспорт громадянина Республіки Лівія на ім'я Абдусалам.

Мотиви скоєння злочину стосовно громадянина іноземної держави на цей момент невідомі.

За цим фактом оголошено план перехоплення.

Оновлення. Народний депутат України, секретар комітету правоохоронної діяльності Верховної Ради Антон Геращенко в ефірі 112 каналу підтвердив, що викрадено громадянина Лівії.

"Поліція працює з родичами, знайомими викраденого, щоб з'ясувати, які були конфлікти, які були негативні ситуації. Поки що загальної картини немає. Очевидно, що це, швидше за все, зроблено з метою викупу у зв'язку з фінансовими можливостями сім'ї, яка представляє Лівійську Республіку", - заявив він.

Нагадаємо, минулого тижня київський суд відпустив з-під варти чоловіків, підозрюваних у серійних пограбуваннях бізнесменів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram