ГоловнаСуспільствоПодії

З'явилися подробиці подвійного вбивства в Харкові

У перестрілці вижила ще одна жінка.

З'явилися подробиці подвійного вбивства в Харкові
Фото: facebook.com/police.kharkov

Стан дівчинки, яка отримала поранення вчора в Харкові, безпечний для життя. Про це повідомив заступник головного лікаря Харківської обласної дитячої лікарні Євген Стрілець, повідомляє місцеве видання KHARKIV Today.

"Дитину оглянули всі лікарі. Стан задовільний, життю нічого не загрожує. З приводу пошкодження відбувається консиліум, у результаті якого експерти дадуть оцінку, були це вогнепальні чи різані рани", - повідомив медик. Рани підлітка - плеча, правого і лівого стегна, - не є небезпечними для життя", - стверджує Євген Стрілець.

Окрім дівчинки, в перестрілці вижила господиня квартири, Ольга С., 1948 року народження - матір загиблого чоловіка. "За інформацією свідків і безпосередньо дівчинки і бабусі було передано орієнтування всім екіпажам патрульної поліції - прикмети ймовірного злочинця і авто, на якому він міг втекти", - йдеться у зведенні поліції.

Завдяки цьому доволі швидко в іншій частині міста, на вулиці Шевченка, 146 було зупинено автомобіль Volvo під керуванням Костянтина Б. 1976 року народження. Чоловіка затримали на місці, під час обшуку в салоні авто виявили автомат і рушницю.

Нагадаємо, вчора вдень у Харкові відбулося подвійне вбивство: в своїй квартирі було розстріляно подружжя, їхня донька отримала поранення. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram