ГоловнаСуспільствоПодії

Депутат Запорізької облради насмерть збив п'яного голого чоловіка, котрий кинувся під колеса його авто

Трагедія сталася близько 21:50 неділі.   

Депутат Запорізької облради насмерть збив п'яного голого чоловіка, котрий кинувся під колеса його авто
Фото: MFA_Ukraine / twitter

Депутат Запорізької обласної ради й голова місцевого осередку партії "Укроп" Ярослав Гришин у неділю ввечері, 24 червня, на смерть збив п'яного голого чоловіка.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці

"Учора приблизно о 21:50, повертаючись додому з Бердянська, разом зі своєю сім'єю - мамою та донькою - на трасі Сімферополь - Харків, не доїжджаючи близько 20 км до міста Запоріжжя, під колеса мого автомобіля кинувся чоловік, який перебігав трасу оголеним у забороненому місці та був у стані сильного алкогольного сп'яніння", - повідомив Гришин.

Він розповів, що викликав швидку і разом з іншими очевидцями намагався надати потерпілому першу медичну допомогу. Також Гришин повідомив, що пройшов усі медекспертизи і був тверезий.

"Постраждалого хлопця доправили до обласної лікарні. Молоду людину лікарям не вдалося врятувати. Співчуття близьким загиблого. Я пройшов медичні експертизи. Був тверезий. Разом з правоохоронцями проводимо всі необхідні слідчі дії. Повинні встановити мотивацію дій загиблого і всі обставини цієї трагедії, внаслідок якої могли постраждати й інші люди", - додав він.

Нагадаємо, 2015 року Гришин пройшов до другого туру виборів мера Запоріжжя.       

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram