ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено на Донбасі від початку дня

Бойовики п'ять разів порушили режим перемир'я.

Одного військового поранено на Донбасі від початку дня
Фото: facebook.com/pressjfo.news

У неділю, 24 червня, бойовики на Донбасі п'ять разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Збройних сил України зазнав поранень. Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру Операції об'єднаних сил (ООС).

"Ворог п'ять разів порушував режим припинення вогню, й у всіх випадках обстріли велися із забороненого мінськими домовленостями озброєння", - йдеться в повідомленні.

В інформації зазначається, що на луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське бойовики обстріляли позиції ЗСУ з мінометів калібром 82-мм, БМП, гранатометів і стрілецької зброї.

Удень на маріупольському напрямку ситуація загострилася. НВФ вели щільний вогонь по захисниках Водяного зі ствольної артилерії калібром 122-мм і 152-мм. Бойовики також активно застосовували міномети всіх типів, автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю. Під час бойових дій у цьому районі один військовослужбовець ЗСУ дістав поранення.

Також обстрілів із заборонених мінськими домовленостями 122-мм артилерійських систем і 82-мм мінометів зазнали позиції українських захисників біля Гнутового та Богданівки, а Лебединське, крім артилерії, обстрілював танк.

Нагадаємо, що 23 червня російські окупаційні війська 25 разів застосовували прицільний вогонь по українських позиціях на Донбасі,  зокрема десять разів -  з артилерії та мінометів. П'ять військових ЗСУ дістали поранення в суботу.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram