ГоловнаСуспільствоПодії

"Шлюбного афериста", що вчора втік під час конвоювання, спіймали на Троєщині

Він переховувався в орендованій квартирі.

Поліція затримала злочинця, що вчора втік з-під варти під час конвоювання. Чоловік переховувався в орендованій квартирі в Києві. Про це повідомляє Нацполіція столиці.

"На його пошуки залучили всі наряди столичних правоохоронців, орієнтування передані в інші регіони. Завдяки злагодженій роботі оперативників і людей, які бачили підозрюваного і надали інформацію правоохоронцям, втікача затримали на Троєщині: там він на добу орендував квартиру", - йдеться в повідомленні.

Слідчі Дніпровського управління поліції розслідують кримінальні провадження, фігурантом яких є затриманий, за ч. 2 ст. 190 і ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Крім того, тепер зловмисникові доведеться відповідати ще й за втечу з-під варти: кримінальне провадження розпочато за ст. 393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) КК.

Нагадаємо, Олександра Бурлака була затримали в травні цього року після того, як він видурив у родичів дружини $60 тисяч і втік. Згодом виявилося, що на рахунку афериста вже близько десяти ошуканих жінок і дівчат з Києва та інших областей. У 2013 році суд визнав його винним у шахрайстві і засудив до восьми років в'язниці. Але через чотири роки чоловік вийшов на свободу і взявся за старе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram