ГоловнаСуспільствоВійна

П'ятьох українських військових поранено на Донбасі за добу

Найбільш активні бойові дії тривали на маріупольському напрямі.

П'ятьох українських військових поранено на Донбасі за добу
Фото: Макс Левин

За минулу добу 23 червня, російські окупаційні війська 25 разів застосовували прицільний вогонь по українських позиціях на Донбасі, десять раз ворог застосовував артилерію і міномети. Про це повідомляє штаб ООС.

"Переважна більшість бойових дій проходила із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів різних типів. У першій половині доби ворог активно застосовував ствольну артилерію і міномети, а ввечері на деяких ділянках лінії зіткнення - БМП", - йдеться в повідомленні.

Бої тривали в районі населених пунктів Новотошківське, Кримське, Світлодарськ та Золоте, що в Луганській області. Не припинялися бойові дії на донецькому напрямку поблизу Кам'янки, Пісків і Авдіївки. Найбільш активні бойові дії протягом доби йшли на маріупольському напрямі - в районі населених пунктів Лебединське, Павлопіль, Широкине і Водяне.

У темний час доби ворог збільшив кількість обстрілів з артилерії великого калібру, забороненої Мінськими домовленостями.

П'ятеро українських захисників отримали поранення. Всі вони госпіталізовані.

За даними розвідки, трьох окупантів було знищено і ще чотирьох поранено. Ворог також втратив одну одиницю автомобільного транспорту.

Нагадаємо, найманці РФ на Донбасі обстріляли протестувальників проти свавілля окупантів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram