ГоловнаСуспільствоЖиття

Генпрокуратура закрила справу проти "Нової пошти"

Справу закрили за відсутністю складу кримінального злочину.

Генпрокуратура закрила справу проти "Нової пошти"
Фото: novaposhta.ua

Генеральна прокуратура закрила кримінальне провадження щодо діяльності компанії "Нова пошта".

Про це повідомляють на сайті "Нової пошти".

Відзначають, що справу було закрито 14 червня 2018 року за відсутністю складу кримінального злочину.

"Ми з самого початку були впевнені, що справу проти «Нової пошти» буде закрито", - зазначив один зі співвласників компанії В'ячеслав Клімов.

"Спасибі всім, хто був у цій ситуації на нашому боці, без сумніву підтримав нашу компанію, хто вірив у нас і в чесність наших способів ведення бізнесу. Ця ситуація ще раз продемонструвала, що «Нова пошта» є важливою і невід'ємною частиною української економіки і запорукою її розвитку, адже від діяльності компанії залежить робота сотні тисяч українських підприємств і добробут українських громадян", - додав він.

Нагадаємо, "Нова пошта" - це заснована в 2001 році українська компанія, що забезпечує сервіс експрес-доставки документів, вантажів і посилок для фізичних осіб і бізнесу. Її мережа складається з більш ніж 2300 відділень, понад 1400 поштоматів для видачі/прийому посилок і 40 сортувально-перевантажувальних терміналів. Загальна кількість співробітників компанії перевищує 23 000 осіб.

16 березня Генпрокуратура провела обшуки на "Новій пошті", результатом чого стало вилучення 132 тисяч гривень. Компанія заявила, що має намір оскаржити це вилучення в судовому порядку.

Детальніше про те, що трапилося між "Новою поштою" та ГПУ, читайте в матеріалі LB.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram