ГоловнаСуспільствоЖиття

Львівська поліція забрала дитину в матері-наркоманки

Жінка з цивільним чоловіком робила ін'єкції на очах у дворічної доньки.

Львівська поліція забрала дитину в матері-наркоманки

Поліція забрала дворічну доньку в матері, що вживає наркотики. Дівчинка, якій у липні виповниться два роки, перебуває під наглядом лікарів, вирішується питання про позбавлення матері батьківських прав. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області. У понеділок, 18 червня, в соціальних мережах з'явився відеоматеріал, на якому зафіксовано факт можливого вживання наркотичних засобів невідомих чоловіка і жінки в присутності малолітньої дитини.

Правоохоронці встановили, що на відео, яке було знято на вулиці Княгині Ольги у Львові, зафіксовані 43-річний чоловік і його 35-річна цивільна дружина. Дівчинка, якій у липні виповниться два роки, є їхньою спільною дитиною. Як з'ясувалося, у жінки є ще одна дитина, 9-річний син, яким займається бабуся.

Цивільне подружжя проживає у Львові, в їхньому будинку також побували правоохоронці та співробітники соціальних служб.

19 червня співробітники сектору ювенальної превенції Франківського відділу поліції спільно зі співробітниками відділу соціальної роботи та служби у справах дітей Франківської районної адміністрації тимчасово помістили дитину в спеціалізований заклад. Дівчинку обстежують лікарі.

Зараз вирішується питання про притягнення матері дитини до адміністративної або кримінальної відповідальності, а також про позбавлення її батьківських прав.

Нагадаємо, наприкінці травня в Харкові запустили онлайн-карту, де жителям міста пропонують відзначати місця з рекламою наркотиків. Вказані місця перевірятимуть, а рекламу - зафарбовуватимуть.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram