ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві невідомий напав з ножем і вогнегасником на співробітницю ветклініки

Дівчину госпіталізували.

У Києві невідомий напав з ножем і вогнегасником на співробітницю ветклініки
Фото: kiev.informator.ua

У ніч на 20 червня в Києві невідомий напав на співробітників ветеринарної клініки "Алден-Вет" на вулиці Естонській.

Про це повідомляє "Інформатор".

Виклик на пульт охорони за "тривожною кнопкою" надійшов о 01:00. За словами правоохоронців, у нічний час клініка працює винятково за дзвінком. У цей час у ній перебували відвідувачі з кішкою. У момент, коли вони виходили, перед входом з'явився чоловік, який попросився сховатися, бо начебто за ним хтось женеться.

Ветеринари нічної зміни - хлопець і дівчина - впустили стороннього, проте він різко змінив свою поведінку і почав поводитися агресивно. Спочатку він напав на хлопця, а потім на дівчину.

Нападник завдав дівчині декілька ударів вогнегасником і ножем по обличчю. Проте постраждалій вдалося натиснути "тривожну кнопку" охорони, а також зателефонувати колезі, яка була в цей час  вдома.

Фото: kiev.informator.ua

Коли на місце прибув наряд приватної охорони і перші екіпажі поліції, нападник виліз через вікно третього поверху на вулицю, стрибнув униз і втік. Через деякий час він повернувся в клініку, де його затримали.

Фото: kiev.informator.ua

За словами поліцейських, чоловік перебував у неадекватному стані і не міг пояснити, що сталося. З якою саме метою він увірвався до ветеринарів і чого намагався домогтися - невідомо. Імовірно, чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння.

Постраждалу дівчину госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, колотими ранами голови та шиї, а також із підозрою на перелом щелепи.

Нагадаємо, в Хмельницькому 18-річний хлопець з ножем напав на 9-річну дівчинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram