ГоловнаСуспільствоПодії

Військовослужбовець наклав на себе руки на навчаннях у Чернігівській області

Трагедія сталася на території наметового містечка рано-вранці.

Військовослужбовець наклав на себе руки на навчаннях у Чернігівській області
Архив

Під час бригадних навчань "Північна фортеця" в Чернігівській області наклав на себе руки військовослужбовець.

Про це повідомила у Фейсбуці прес-служба Оперативного командування "Північ".

"На жаль, сьогодні вранці на території наметового містечка навчань "Північна фортеця" відбулася сумна подія: помер чоловік, який напередодні ввечері приїхав на навчання. Попередній висновок службового розслідування - самогубство", - йдеться в повідомленні.

Трагедія сталася близько 4:15 ранку.

"Як повідомили командир підрозділу і резервісти, які ночували із загиблим в одному наметі, чоловік прибув у табір увечері, на вечері і під час сну поводився спокійно", - наголошується в повідомленні.

За фактом трагічної події проводиться розслідування, про результати якого командування частини повідомить додатково.

"Просимо учасників зборів бути уважнішими один до одного, звертати увагу на поведінку та психологічний стан ваших товаришів по навчанню. Повідомляйте командирам підрозділів про всі прояви тривожної або нестандартної поведінки - можливо, цим ви допоможете зберегти людині життя", - підкреслили в прес-службі.

Нагадаємо, раніше у Львівській області застрелився 38-річний військовослужбовець-контрактник, який служив в Академії Сухопутних військ. Це була друга смерть військового в області за два дні. Раніше на території одного з військових містечок виявили тіло начальника варти з двома вогнепальними пораненнями в голову і груди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram