ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція закрила міні-завод з виробництва підробленого туалетного паперу у Львівській області

Зловмисникам загрожує покарання - штраф або позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Поліція закрила міні-завод з виробництва підробленого туалетного паперу у Львівській області
Фото: lv.npu.gov.ua

Поліція припинила діяльність заводу з виробництва підробленого туалетного паперу у Львівській області.

Про це повідомляють на сайті поліції.

"Встановлено, що на розташованому в Бузькому районі заводі в промислових масштабах здійснювалося виробництво контрафактної продукції - паперових рушників, серветок і туалетного паперу з незаконним нанесенням зображення логотипів промислового зразка одного з відомих виробників", - ідеться в повідомленні.

Паперові вироби зловмисники виготовляли за допомогою чотирьох промислових верстатів із завезеної сировини.

Також правоохоронці встановили та припинили діяльність "перевалочного майданчика" з магазином-складом для оптової реалізації фальсифікату.

Фото: lv.npu.gov.ua

Відзначають, що вдалося запобігти потраплянню на споживчий ринок товару вартістю понад 180 тис. гривень.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили промислові верстати та понад 40 тис. одиниць фальсифікованої паперової продукції загальною вартістю понад 0,4 млн гривень, а також встановили організатора і осіб, причетних до незаконного виробництва.

Фото: lv.npu.gov.ua

Встановлюють джерела поставки сировини для виготовлення контрафакту, місце виготовлення поліграфії і мережу збуту виготовленої на заводі продукції.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 177 КК (порушення прав на винахід, корисну модель, промисловий зразок, топографію інтегральної мікросхеми, сорт рослин, раціоналізаторську пропозицію).

"Зловмисникам загрожує покарання - штраф або позбавлення волі на термін від 3 до 6 років з позбавленням права займати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років або без такого та з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення", - повідомили в поліції.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в травні "Укрзалізниця" збільшила норми туалетного паперу в плацкартних вагонах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram