ГоловнаСуспільствоВійна

За минулу добу в зоні ООС втрат немає

За даними прес-центру Операції, поранення отримав один військовослужбовець.

За минулу добу в зоні ООС втрат немає
Фото: facebook/pressjfo.news

За минулу добу, 17 червня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася контрольованою. Бойові дії тривали на окремих напрямках із застосуванням переважно стрілецької зброї, повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці у Фейсбуці.

Противник минулої доби 20 разів порушував режим припинення вогню, із них 6 разів - із застосуванням мінометів.

Зауважено активізацію російсько-окупаційних військ увечері і в темний час доби. На Луганському напрямку близько 19-ї години й опівночі окупанти відкрили вогонь із мінометів по наших позиціях у районі населених пунктів Кримське і Новотошківське. Один наш захисник Кримського під час обстрілу отримав поранення.

Також заборонену Мінськими домовленостями зброю противник застосував на Донецькому напрямку, в районах населених пунктів Піски і Старогнатівка, що під Волновахою.

На Маріупольському напрямку упродовж минулої доби тривали бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районах населених пунктів Піщевик, Гнутове, Водяне, Широкине.

Втрат наших військ цієї доби немає.

Нагадаємо, 16 червня в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" в районі проведення операції Об'єднаних сил затримали українця з георгіївською стрічкою і друкованою продукцією "ДНР".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram