ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція розшукує чоловіка, який до смерті побив безхатька в центрі Одеси

Безхатько, за словами очевидців, зробив зауваження його синові.

Поліція розшукує чоловіка, який до смерті побив безхатька в центрі Одеси
Место происшествия в Одессе

В одному зі скверів у центрі Одеси  47-річний одесит до смерті побив чоловіка без певного місця проживання за те, що той, як стверджують свідки, зробив зауваження його синові. Про це повідомляє Нацполіція Одеської області, пише Цензор.НЕТ.

Трагедія сталася в Старобазарному сквері в центральній частині міста. Очевидці кажуть, що на лавці сиділи бомжі, в яких діти почали кидати каміння. Один з безхатченків підійшов до батьків, які сиділи поруч в кафе, і попросив заспокоїти сина.

"Він зробив зауваження їм, попросив, щоб вони сказали своїй дитині не кидати каміння в них. Але, замість того, щоб зробити зауваження, він вдарив його. Той впав і вдарився головою", - розповів бармен Олександр Тихончик.

Побачивши, що безхатько лежить і не рухається, чоловік намагався його привести до тями: обливав водою, але потім просто пішов. Утікача шукали кінологи з собаками, однак поки що безуспішно.

"Батько хлопчика, зрозумівши, що він зробив, що людина вже не жилець, з місця скоєння злочину зник. Про підозру повідомлено заочно, тому що злочинець переховується від органів досудового розслідування", - розповіла керівник слідчого управління ГУНП України в Одеській області Інна Власова.

На місце інциденту небайдужі свідки викликали поліцію і весь інцидент кваліфікували як ч.2 ст. 121 КК України, згідно з якою батькові світить від 7 до 10 років позбавлення волі. Особу підозрюваного, який встиг сховатися, встановлено і зараз його оголосили в розшук.

Нагадаємо, раніше 71-річний пенсіонер з сином убили трьох осіб під час сімейного конфлікту в Сумській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram