ГоловнаСуспільствоЖиття

Сенцов написав листа правозахисникам про своє самопочуття

"Як для четвертого тижня польоту пілот почуває себе нормально!".

Сенцов написав листа правозахисникам про своє самопочуття
Фото: raniru.info

Український політв'язень, кінорежисер Олег Сенцов, який голодує у російській в'язниці 28-й день, написав листа правозахисникам Миколі і Тетяні Щур. Фото листа Сенцова правозахисники передали "Громадському". 

Сайт опублікував повний текст листа.

"Тетяно та Миколо, здрастуйте! Приємно отримати від вас листа із новинами. Спасибі велике за нього і за все, що ви робите для мене і для Саші. Я знаю, що він тепер теж у справі, але куди йому з його здоров'ям і комплекцією? Але відмовляти, як правильно сказав Буковський, не треба. Якщо чоловік вирішив, то вирішив.

Я, до речі, не особливий фанат творчості Буковського, але дуже поважаю його як людину.

Передайте йому величезний привіт і спасибі за поради. Правда, все це я знав і до того, як почати голодувати, тож підготувався до цього усвідомленого кроку, але все одно дякую за турботу. Про мене тут добре піклуються. Лікар спостерігає постійно, аналізи, обстеження, крапельниці. Як для четвертого тижня польоту пілот почуває себе нормально! Далі побачимо, але всі розуміють, що я не відступлю, тому готують варіанти подальшого збереження мого здоров'я. Тож про це наразі не турбуйтеся. Мене днями перевели з камери в місцеву санчастину табору, надавши окрему палату. Тож я тепер хворий ув'язнений, а не просто ув'язнений. :))

Більше в принципі ніяких особливих новин немає. Тож пишіть, якщо буде щось цікаве, але ви ж знаєте наші потреби: по суті і на кожен день.

Величезний привіт усім нашим і просто хорошим людям.

Олег, 07.06.2018".

Нагадаємо, вчора Олега Сенцова оглянув консиліум лікарів колонії. Водночас про стан його здоров'я не повідомили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram