ГоловнаСуспільствоЖиття

Російського актора Гошу Куценка занесли у базу "Миротворця"

Актор брав участь у зйомках на території анексованого Криму.

Російського актора Гошу Куценка занесли у базу "Миротворця"

Російський актор Гоша Куценко потрапив у базу даних сайту "Миротворець". Про це повідомляється на сайті центру "Миротворець".

Актора звинувачують в "організації порушення державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим групи іноземних громадян, участі у пропагандистських заходах країни-агресора, участі у спробах легалізації анексії АР Крим".

Зокрема, укладачі бази звертають увагу, що Куценко знімався у фільмах "Каникулы президента" та "Балканский рубеж", зйомки яких проходили у Криму.

Гоша (Юрій) Куценко народився на території України, а саме в Запоріжжі. Пізніше разом із сім'єю він переїхав до Львова, однак з 1988 року живе у Москві. Артист відомий завдяки ролям у фільмах "Антикиллер", "Любовь-морковь", "Ночной дозор", "Елки 2", "Обитаемый остров", "Страна ОЗ".

Нагадаємо, сайт "Миротворець", пов'язаний з нардепом Антоном Геращенком, був створений для встановлення осіб сепаратистів або людей, що допомагають їм. На думку творців сайту, перебування у базі не є доказом вчинення злочину, але може означати причетність до злочинів проти України і українського суспільства.

Раніше главу сербської церкви занесли в базу "Миротворця".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram