ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліцію Івано-Франківської області очолив Володимир Голубош

Раніше він керував кримінальною поліцією в Хмельницькій області.

Поліцію Івано-Франківської області очолив Володимир Голубош
Владимир Голубош, начальник Нацполиции Ивано-Франковской области
Фото: if.npu.gov.ua

Голова Національної поліції України Сергій Князєв 9 червня представив нового начальника поліції Івано-Франківської області Володимира Голубоша. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в області.

Раніше він обіймав посаду заступника начальника головного управління Нацполіції в Хмельницькій області і разом з тим керівника кримінальної поліції.

Голубош працює в органах внутрішніх справ з 1995 року. Раніше працював начальником відділу Департаменту карного розшуку Нацполіції України. У 2016 році обіймав посаду начальника Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області. Перед тим був заступником начальника ГУ Нацполіції в Рівненській області і керував кримінальною поліцією цієї області, пише івано-франківське видання Galka.

Згідно із декларацією за 2017 рік, його сім'я володіє нерухомістю в Рівненській та Черкаській областях.

До цього посаду керівника поліції Івано-Франківської області обіймав Віктор Шкутов. Його призначили на цю посаду в березні 2015 року.

Нагадаємо, 3 травня поліцію Миколаївської області очолив Анохін замість Мороза. Також у травні змінилося керівництво Нацполіції в Луганській області - її очолив Сергій Колесник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram