ГоловнаСуспільствоЖиття

Нова грузинська авіакомпанія запускає два регулярні рейси до Харкова

Рейси літатимуть з Тбілісі і Батумі.

Нова грузинська авіакомпанія запускає два регулярні рейси до Харкова
Харьковский аэропорт
Фото: glavnoe.ua

Нова грузинська авіакомпанія MyWay Airlines запускає регулярні рейси з Тбілісі і Батумі у Харків. Про це повідомляє Georgian News Agency, передає УНІАН.

"12 червня літак авіакомпанії здійснить перший регулярний рейс за маршрутом Тбілісі-Харків-Тбілісі, за цим напрямком судна MyWay літатимуть двічі на тиждень - у вівторок і суботу", - йдеться у повідомленні.

Польоти рейсом Батумі-Харків-Батумі розпочнуться 13 червня, з частотою польотів два рази на тиждень - у середу і суботу.

Також в авіакомпанії повідомили, що планують запустити рейс у Київ. Зараз у компанії два літаки Boeing 737. Але флот планують розширити третім літаком на початку липня і четвертим у грудні.

Нагадаємо, Brussels Airlines відкриє регулярні рейси до Києва з Брюсселя з 17 жовтня. Польоти будуть виконуватися чотири рази на тиждень у понеділок, середу, п'ятницю і неділю в аеропорт "Бориспіль". Квитки на нові рейси Brussels Airlines у Київ продаються за ціною від $82 в обидві сторони за тарифом Check&Go, який включає перевезення тільки ручної поклажі вагою до 12 кг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram