ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві сталася стрілянина біля ринку "Юліана" (оновлено)

Учасники конфлікту відмовилися від пояснень.

Увечері в середу, 6 червня, в Миколаєві на місцевому ринку сталася перестрілка. Одна людина отримала поранення.

Як пише місцеве видання Новости-N, конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї стався в районі ринку "Юліана".

Фото: mk.npu.gov.ua

Очевидці події повідомили, що почули крики, потім - кілька пострілів. Після цього свідки помітили закривавленого чоловіка, за яким по ринку гналися кілька осіб. Після цього пролунало ще кілька пострілів. Поранений упав, а його переслідувачі розбіглися в різні боки. При цьому двоє з них сіли в автомобіль сірого кольору.

Очевидці викликали на місце події поліцію і швидку допомогу. Швидка надала пораненому екстрену допомогу на місці події, після чого відвезла його в ЛШМД. За попередніми даними, стан потерпілого оцінюється як важкий.

НикВести з посиланням на прес-службу управління патрульної поліції Миколаєва повідомляють, що потерпілий отримав п'ять вогнепальних поранень. Зараз місце події оточене поліцією, працює слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції. У місті оголошено план "Перехоплення".

Оновлення. Прес-служба поліції Миколаївської області пізніше повідомила, що співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати трьох чоловіків, які стріляли біля ринку "Юліана". Однак потерпілий відмовляється писати заяву в поліцію.

У поліції зазначають, що словесний конфлікт між потерпілим і його кривдниками переріс у бійку, в ході якої один з учасників застосував зброю, як попередньо відомо, травматичної дії.

У результаті події 39-річного місцевого жителя з непроникаючими пораненнями та тілесними ушкодженнями доставили в медичний заклад.

Співробітники поліції встановили трьох осіб, причетних до інциденту, і доставили їх у відділення поліції.

"Однак і потерпілий, і учасники конфлікту відмовляються давати будь-які пояснення щодо інциденту, потерпілий також відмовляється і від написання заяви про вчинення злочину", - йдеться в повідомленні.

Попередньо за цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до трьох років.

Як повідомляли 5 червня, у великого бізнесмена і депутата міської ради Чорноморська (колишній Іллічівськ Одеської області) Сергія Червачова стріляли з травматичної зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram