ГоловнаСуспільствоЖиття

Затишок у дрібницях - підібрати комплект м'яких меблів просто

Затишок у дрібницях - підібрати комплект м'яких меблів просто

Кімната для прийому гостей, дружніх посиденьок, сімейних вечорів, вона ж вітальня - важливе приміщення в будь-якій квартирі. В її облаштуванні необхідно дотримуватися кількох принципів. Меблі, що використовуються у вітальні, повинні бути комфортними. Добираючи комплекти м'яких меблів для вітальні, рекомендуємо звернути увагу на сайт інтернет-магазину «Меблева лавка». Готові комплекти, окремі предмети, різноманітні аксесуари - все необхідне можна замовити відразу.

З чого складається комплект м'яких меблів

Незалежно від того, в якому стилі і з яких матеріалів виконано комплект для вітальні, найчастіше він включає диван і два крісла. Не буде зайвим доповнення у вигляді пуфів - по одному до крісла. Диван може розкладатися, перетворюючись на спальне місце - ліжко, що актуально для малогабаритних квартир. Такі варіанти відрізняються надійним механізмом складання і міцним металевим каркасом, що сприяє тривалому збереженню експлуатаційних характеристик.

Додатково в комплекті можливі журнальні столики, комоди, тумби.

Основні рекомендації

Комплект м'яких меблів купується на кілька років, він є певним внеском у комфорт і надійність проживання. Вибираючи комплект, варто звернути увагу на кілька рекомендацій:

  • вартість - користувачам пропонують різні варіанти, від економних до ексклюзивних. Купуючи, передусім потрібно визначитися з доступним бюджетом, але навіть вибравши економний варіант, слід враховувати якість використаних матеріалів;
  • матеріали каркаса - від його міцності залежить термін експлуатації. Для створення каркаса можуть використовувати метал або дерево;
  • оббивка - важливо пам'ятати, що м'які меблі щодня активно використовуватимуть, тому оббивка повинна бути якісною, міцною, практичною;
  • наповнювач - щільний наповнювач не просяде протягом перших тижнів застосування.

За потреби можна скористатися спеціальними чохлами для крісла і дивана. Вони надійно захищають оббивку від пошкоджень і легко перуться у разі забруднень у пральній машинці.

Як визначитися зі стилем

Вибираючи стильовий напрямок, передусім варто пам'ятати про параметри самого приміщення. Для невеликої кімнати не рекомендують купувати масивні меблі, з потужними підлокітниками, гнутими спинками. Такі оздоби просто «забирають» зайві сантиметри простору. Там, де необхідно заощадити місце, слід використовувати меблі з правильними геометричними формами, прямими спинками. Допускається встановлення гібридних меблів або конструктора.

Меблі повинні гармоніювати з іншими предметами інтер'єру. Важливу роль відіграють аксесуари - подушки, пледи.

Щоб підібрати необхідні комплекти меблів, достатньо просто звернутися по консультацію до менеджерів «Меблевої лавки».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram