ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено трьох військовослужбовців

Бойовики 31 раз відкривали вогонь по силах ООС.

За добу на Донбасі поранено трьох військовослужбовців
Фото: Макс Левин

Упродовж минулої доби ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі залишалася складною, але контрольованою.

Про це повідомила прес-служба ООС у Фейсбуці.

На окремих напрямках тривали інтенсивні бойові дії. Напруженою ситуація залишалася в районах населених пунктів Причепилівка, Кримське, Новотошківське, що на Луганському напрямку, Опитне і Новотроїцьке - на Донецькому. Тут російсько-окупаційні війська 11 разів застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети 120 і 82 калібру.

Не вщухають бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районі населених пунктів Лебединське і Широкине, що поблизу Маріуполя.

Усього за добу бойовики 31 раз порушили режим припинення вогню. У результаті троє військовослужбовців отримали поранення і були госпіталізовані.

"Активна оборона позицій підрозділами ООС не дозволила ворогові просунутися в бік наших оборонних рубежів. За даними розвідки, двох окупантів знищено, чотирьох поранено", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше спостерігачі ОБСЄ зафіксували в ОРДЛО важке озброєння поза місцями зберігання. Українські військові розцінюють передислокацію як підготовку до обстрілу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram