ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі напали з ножем на лідера місцевого "Автомайдану" (оновлено)

Поліція відкрила справу за статтею "Замах на вбивство".

В Одесі напали з ножем на лідера місцевого "Автомайдану" (оновлено)

В Одесі у вівторок стався напад на лідера місцевого "Автомайдану" Віталія Устименка.

"Ми вийшли з товаришем з редакції "Громадського телебачення", і через 10 метрів ззаду на мене напали двоє чоловіків спортивної зовнішності, вони завдали кількох ударів, повалили на землю і, схоже, ножем або чимсь гострим завдали удару по нирці, оскільки в ділянці нирки в мене колота рана. Я не знаю нападників", - цитує активіста одеське видання "Думская".

Оновлення. За фактом нападу на лідера одеського "Автомайдану" Віталія Устименка поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомив радник голови Нацполіції Одеської області Руслан Форостяк.

"За фактом нападу на Віталія Устименка відкрито кримінальне провадження за статтею "Замах на вбивство" (передбачено ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України), слідство веде слідче управління поліції Одеської області", - написав Форостяк у Facebook.

Нагадаємо, в лютому на Устименка напали "тітушки" в Солом'янському районному суді Києва. Це сталося після того, як суд прийняв рішення відпустити мера Одеси Геннадія Труханова на поруки, а Устименко почав обурюватися цим.

24 травня в Одесі під час бійки на вулиці активіст Сергій Стерненко смертельно поранив людину ножем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram