ГоловнаСуспільствоЖиття

У багатодітного київського бізнесмена за борг з аліментів відібрали ексклюзивний Ferrari

Чернецький заборгував 260 тисяч гривень.

За борг з аліментів в розмірі 260 тисяч гривень у відомого київського бізнесмена, багатодітного батька Юрія Чернецького держава відібрала ексклюзивний Ferrari, повідомляє ТСН.

За словами бізнесмена, посварившись з дружиною, він просто "загуляв", але сина визнав і дав йому своє ім'я. Жінка не дозволяла йому бачитися з дитиною, тому він сам запропонував мирову - 15 тисяч гривень щомісяця в обмін на побачення з сином. Однак і після цього засуджена за торгівлю і вживання наркотиків жінка до сина його не підпустила.

"Я буду подавати в суд. Я не розумію, як я можу платити 15 тисяч гривень синові, якого абсолютно не бачу, маючи при цьому чотирьох дітей", - заявляє Чернецький.

Ексклюзивний Ferrari, яких в світі існує всього 900 одиниць, оцінили в більш ніж 2 мільйони гривень. Автомобіль повинні продати на державному аукціоні, щоб примусово стягнути борг. Різницю від продажу Чернецькому повернуть.

Раніше повідомлялося, що в Миколаївській області чоловік за один день виплатив понад 166 тисяч гривень заборгованості з аліментів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram