ГоловнаСуспільствоПодії

Брата Зайцевої затримали за водіння в нетверезому стані

Патрульна поліція затримала Зайцева в Харкові.

Брата учасниці смертельного ДТП в центрі Харкова, в якому загинуло 6 осіб, Олени Зайцевої, зловили на водінні автомобіля в нетверезому стані.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

"Не встигли охолонути емоції після гучної ДТП з Оленою Зайцевою, як відзначився її брат - Зайцев Василь Васильович. Його затримали в нетверезому стані патрульними поліцейськими сьогодні вночі в Харкові. Від медичного огляду відмовився і за результатами було складено протокол за ч.1 ст.130 і винесена постанова за ч.1 ст. 122", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 30 травня суд продовжив на два місяці запобіжний захід учасникам резонансної ДТП в центрі Харкова Олені Зайцевій та Геннадію Дронову.

Аварія на Сумській у Харкові сталася 18 жовтня минулого року. На думку слідства, на перехресті з провулком Мечникова, рушивши на жовтий, автомобіль Volkswagen Touareg під управлінням Геннадія Дронова врізався в Lexus RX 200 під керуванням Олени Зайцевої, який намагався проскочити на червоне світло. В результаті "японця" відкинуло на тротуар, де перебувала група пішоходів. П'ятеро людей від отриманих травм загинули на місці, ще шість постраждали. Пізніше в лікарні померла ще одна з пацієнток.

Відео показало, що Зайцева їхала на червоне, а Дронов на перехресті почав рух на жовте".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram