ГоловнаСуспільствоПодії

У лікарні Одеси померла друга постраждала в ДТП, в якій загинула дитина

Слідчі перекваліфікували кримінальне провадження.

У лікарні Одеси померла друга постраждала в ДТП, в якій загинула дитина
Фото: od.npu.gov.ua

У лікарні Одеси померла друга постраждала в результаті наїзду автомобіля Toyota на пішоходів.

Про це повідомляє "Думская".

"У лікарні від отриманих у ДТП тілесних ушкоджень померла друга постраждала - 20-річна дівчина", - повідомив головний лікар медустанови Олег Атанасов.

Ідеться про тітку загиблої дитини Юлію.

"З моменту надходження хвора перебувала у вкрай важкому стані, в комі третього ступеня. На жаль, сьогодні о 10-й ранку ми констатували смерть. У неї була важка черепно-мозкова травма, внутрішньочерепний крововилив. Додаткові методи дослідження, МРТ або комп'ютерну томографію провести не вдалося через тяжкий стан. Інформації про те, чи була вона вагітна, немає", - зазначив головний лікар.

У молодої жінки немає близьких родичів. Її наречений (рідний дядько загиблої дівчинки) зараз проходить службу в Збройних силах України.

Відзначають, що слідчі перекваліфікували кримінальне провадження з ч. 2 на ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу ("порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами").

На цей момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу стосовно затриманої жінки-водія. Винуватиці ДТП загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі. Сьогодні їй повинні обрати запобіжний захід.

Нагадаємо, в неділю в Одесі автомобіль на пішохідному переході збив жінку з дитиною. В результаті аварії дитина загинула, а жінку госпіталізували. Водій із місця пригоди втік. Як стало відомо пізніше, водієм виявилася 68-річна жінка, її затримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram