ГоловнаСуспільствоПодії

У Кам'янець-Подільському горів порожній готель

Одна з версій причини пожежі - підпал.

У Кам'янець-Подільському Хмельницької області вчора, 2 червня, сталася пожежа в будівлі колишнього готелю "Україна" . Про це повідомили у ДержНС Хмельницької області.

Фото: http://km.dsns.gov.ua

"2 червня о 20:54 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу недіючої будівлі колишнього готелю "Україна" в м. Кам'янець-Подільський на вул. Л. Українки", - йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце інциденту, рятувальники встановили, що горить покрівля будівлі готелю. О 22:10 пожежу площею 300 кв. м. було локалізовано, а о 22:30 - ліквідовано.

"Всього до гасіння пожежі було залучено 10 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки і 25 рятувальників, зокрема підрозділів місцевих пожежних команд та добровільних пожежних дружин гарнізону. Нещасних випадків на пожежі не було", - зазначили у ДержНС.

Зараз будівля не експлуатується і перебуває на реконструкції з 2000 року. Тому на момент виникнення пожежі ні персоналу, ні гостей у будівлі не було.

"Серед причин, що розглядаються під час слідства, яке проводять правоохоронні органи, - підпал та необережне поводження з вогнем невстановленою особою", - розповіли рятувальники.

Нагадаємо, раніше на одеському "Привозі" горіли кілька павільйонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram