ГоловнаСуспільствоПодії

У результаті зіткнення легковика з автобусом у Рівному загинув оператор місцевого ЗМІ

Водій легковика здійснював маневр розвороту через подвійну суцільну лінію розмітки.

У результаті зіткнення легковика з автобусом у Рівному загинув оператор місцевого ЗМІ

У Рівному в результаті зіткнення легковика з автобусом загинув оператор агентства журналістських розслідувань "Четверта влада", журналістка постраждала. Про інцидент повідомляє Нацполіція Ровенской області.

ДТП сталася ввечері 1 червня.

"41-річний житель, керуючи автомобілем "Renault Megane", здійснював маневр розвороту через подвійну суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом "Setra" сполученням "Київ-Львів" під керуванням 35-річного жителя Тернопільської області", - йдеться в повідомленні.

30-річний пасажир легковика - оператор Валерій Мартинюк - отримав важкі травми. Незважаючи на прийняті реанімаційні заходи, через кілька годин він помер в лікарні.

У водія "Renault" медики діагностували політравму, а у 23-річної пасажирки цього ж автомобіля - переломи кісток обличчя та струс головного мозку. Обоє госпіталізовані в травматологічне відділення.

У момент зіткнення в автобусі перебувало 42 людини, з яких травмувалася 23-річна пасажирка, її госпіталізували в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, ударами і саднами. Решта пасажирів пересіли в інший автобус і поїхали в пункт призначення.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Обидва транспортні засоби поміщені на штрафмайданчик. У водія легковика відібрали зразки крові з метою визначення наявності алкоголю або наркотиків.

Нагадаємо, раніше в Києві за кермом помер водій автобуса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram