ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганській області знайшли схованку з майже 8 тисячами набоїв, артснарядами і гранатами

Боєприпаси виявили в лісі в закопаній сумці.

У Луганській області знайшли схованку з майже 8 тисячами набоїв, артснарядами і гранатами
Фото: lg.npu.gov.ua

У Луганській області (поблизу селища Роздольне Старобільського району) виявили схованку з арсеналом зброї. Про це повідомляє Нацполіція області.

Про місце розташування схрону правоохоронцям повідомив чоловік. Співробітники СБУ, поліція і ДержНС виявили боєприпаси в лісі в закопаній сумці.

"З місця знахідки були вилучені: три штуки ПГ-7С, димова шашка, освітлювальна міна СМ11, три артснаряди, 30 штук УЗРГМ, 8 запалів УДЗ, 40 штук ВОГ 25, 12 гранат Ф1 без запалу, 19 гранат РГД-5 без запалу, граната РГО без запалу, 7 гранат РГН без запалу, 7 тисяч 248 штук патронів 5,45 мм, 559 патронів 7,62 мм, 28 рейок з патронами 5,45 мм в кожній по 15 патронів, 7 порожніх магазинів до кулемета, 3 порожніх магазинів з АК, 2 магазини 7,62 мм з 30 патронами, 3 магазини з 30 патронами 5,45 мм, постріли РПГ", - йдеться в повідомленні.

Частина боєприпасів була покрита іржею. Їх вивезли на полігон і знешкодили працівники ДержНС. Решту направили на дослідження.

Зазначений факт зареєстровано в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Фото: lg.npu.gov.ua

Фото: lg.npu.gov.ua

Нагадаємо, раніше прикордонники знайшли вибухівку на кордоні з РФ в Луганській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram