ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти зі стрілецької зброї обстріляли КПВВ "Майорськ" (оновлено)

Куля потрапила в автомобіль з прикордонниками.

Окупанти зі стрілецької зброї обстріляли КПВВ "Майорськ" (оновлено)
Фото: capital.ua

За минулу добу, 1 червня, бойовики 33 рази порушували режим припинення вогню, з них три рази застосовували важке озброєння. Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Сьогодні о 6.10 ранку російсько-окупаційні війська обстріляли зі стрілецької зброї КПВВ "Майорськ". Потерпілих немає", - йдеться в повідомленні.

Крім цього в районі населеного пункту Кримське, що в Луганській області, а також на горлівському напрямку в районі населених пунктів Троїцьке і Луганське ворог вдавався до провокацій, відкривав вогонь зі стрілецької зброї. Підрозділами Об'єднаних сил вогневі точки супротивника були швидко придушені.

Також активні бойові дії тривають в районі населених пунктів Чермалик, Павлопіль і Широкине. На цьому напрямку противник двічі застосовував важке озброєння - 122-міліметрову артилерію і 82-міліметрові міномети.

В районі Авдіївки і на інших напрямках окупанти застосовували снайперів. У той же час наші підрозділи застосовували низку контрснайперських заходів, не допускаючи активізації снайперського вогню противника.

За минулу добу, втрат серед українських військових немає, поранення отримав один український військовослужбовець. Його оперативно доставили в госпіталь.

За даними розвідки, три окупанти були знищені і двоє поранені за добу.

Оновлення. Під час обстрілу бойовиками КПВВ "Майорськ" пошкоджено автомобіль "Кугуар", в якому перебували прикордонники. Про це повідомляє  прес-центр Державної прикордонної служби України.

"Прикордонники якраз здійснювали доставку зміни прикордонних нарядів до КРП і КПВВ на автомобілі "Кугуар". Після того, як прикордонні наряди були доставлені до місць несення служби, а автомобіль повертався до КПВВ, найманці російсько-терористичних груп здійснили обстріл бронемашини зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що ніхто з військовослужбовців не постраждав - кулі потрапили в броньований автомобіль. В цей час цивільних осіб на контрольному пункті не було, особовий склад перебував у бліндажах.

Фото: dpsu.gov.ua

Нагадаємо, штаб ООС заборонив переміщення приватних автомобілів в районі Південного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram