ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА відклала реконструкцію Шулявського мосту, щоб розглянути петицію

У комунальному підприємстві до народного варіанта ставляться вкрай скептично.

КМДА відклала реконструкцію Шулявського мосту, щоб розглянути петицію
Фото: Сергей Нужненко

Початок активної фази реконструкції Шулявського шляхопроводу в Києві переноситься на невизначений термін, оскільки Київрада має розглянути петицію з альтернативним варіантом реконструкції. Про це повідомили в комунальному підприємстві "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва", пише УНН.

"Ні, реконструкція ще не почалася. У зв'язку із петицією Віктора Петрука на 6 червня заплановано розгляд комісією його варіанта. Але ми не зупиняємося, підготовчі роботи тривають, люди готуються до цієї роботи - до перекриття з подальшим виконанням робіт. Початок робіт залежить від того, як будуть розглянуті варіанти", - повідомили в КП.

Також у відомстві зазначили, що запропонований варіант "не витримує жодної критики".

Нагадаємо, після руйнування частини шляхопроводу КМДА оголосила про закриття його на реконструкцію. 8 травня на сайті КМДА з'явилася петиція з вимогою провести закритий архітектурний конкурс на найкраще проектне рішення розв'язки Шулявського шляхопроводу. Замість запропонованого містом неповного "чотирилисника" автор пропонує розглянути варіант трирівневої розв'язки. Петиція набрала необхідну кількість голосів, тому столична влада має розглянути її.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram