ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні бойових дій поранено трьох українських військових

Загиблих з української сторони немає.

У зоні бойових дій поранено трьох українських військових
Фото: facebook/pressjfo.news

За минулу добу, 31 травня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася складною. Бойові дії тривали по всій лінії зіткнення, повідомляє прес-центр ООС.

Російсько-окупаційні війська 7 разів застосовували заборонену зброю - міномети калібрів 120 і 82 мм і артилерію калібру 122 мм. Усього за минулу добу зафіксовано 26 порушень припинення вогню.

На Луганському напрямку активно бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське. На Донецькому напрямку - в районах населених пунктів Новоселівка Друга і Кам'янка, на Маріупольському напрямку - в районах населених пунктів Чермалик, Павлопіль і Водяне.

Як уже повідомляли, вчора вранці противник, нехтуючи нормами Міжнародного гуманітарного права, обстріляв населений пункт Чермалик, випустивши близько 30 снарядів і мін. Українська сторона СЦКК зафіксувала влучення міни у двір приватного будинку.

За минулу добу в боях поранення отримали троє наших воїнів.

За даними розвідки, противнику заподіяно втрат: двоє окупантів загинули і двоє поранені. Знищено 5 одиниць техніки, з них 2 вантажні автомобілі з боєприпасами, 1 автомобіль невстановленого типу, 1 одиницю ЗУ-23-2 та 1 міномет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram