ГоловнаСуспільствоЖиття

В інтернет-магазині АТМА представлено великий асортимент кухонь і меблів для дому

В інтернет-магазині АТМА представлено великий асортимент кухонь і меблів для дому

Кухонні меблі створені для того, щоб зробити будь-яку кухню зручною і затишною для господарів. Але не тільки комфорт є важливим критерієм вибору. Необхідно, щоб зовнішній вигляд кухні добре гармоніював з інтер'єром усього приміщення.

Інтернет-магазин меблів АТМО пропонує великий вибір кухонних гарнітурів. За допомогою зручного інтерфейсу відвідувачі сайту зможуть порівнювати різні кухні і виважено поставитися до їх придбання. У звичайному магазині, де меблі виставлена в шоурумах, легко розгубитися через те, що їх особливості не завжди описуються консультантами. Та й самому запам'ятати їхні характеристики для того, щоб потім порівняти, відразу неможливо. Найчастіше покупці змушені купувати меблі для кухні, спираючись тільки на зовнішній вигляд. А це часто загрожує розчаруванням, тому що вони можуть не вписатися в загальний дизайн або не забезпечити повний функціонал, про який мріяв клієнт.

Друга проблема може бути пов'язана з виділеним на придбання гарнітуру бюджетом. У класичному магазині зазвичай кожен елемент має свій цінник, і навіть якщо написана повна вартість, все одно покупця можуть очікувати неприємні сюрпризи у вигляді додатково оплачуваних послуг на збірку і вбудовування техніки. Коштують ці додаткові роботи чимало, а розрахувати відразу, у скільки обійдеться задум із придбанням кухні, важко. Тому клієнти інтернет-магазину АТМО будуть приємно здивовані, адже легко зможуть спланувати придбання кухонних меблів, виходячи з розмірів свого бюджету.

В асортименті товарів компанії, крім кухонних гарнітурів, представлені також шафи-купе, дивани, ліжка, меблеві стінки і багато іншого. Уся продукція має сертифікати якості від виробника і виготовлена на сучасному німецькому обладнанні під керівництвом досвідчених фахівців-меблевиків.

Усього в АТМО є більш ніж 3000 різних позицій меблів. Усі вони зібрані по окремих категоріях, у яких вказано виробництво і розміри.

Вибрати відповідний колір для фасадів кухні допоможуть фахівці магазину. Покупці можуть розраховувати на розширену консультацію, під час якої вони отримають усі відповіді на питання про придбання кухонних та інших меблів. Замірники компанії безкоштовно приїдуть до замовника і зроблять всі необхідні виміри приміщення кухні. Після цього разом із дизайнерами клієнти розроблять дизайн-проект, де будуть враховуватися побажання, і покупці зможуть побачити, як меблі виглядатимуть в об'ємному масштабі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram