ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Києва розкрила вбивство чоловіка на човновій станції

Тіло, загорнуте в ковдру, знайшли в річці Дніпро.

Поліція Києва розкрила вбивство чоловіка на човновій станції
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліція Києва розкрила вбивство 63-річного місцевого жителя на човновій станції.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Тіло чоловіка, загорнуте в ковдру і перемотане скотчем, знайшли в річці Дніпро на початку травня. За підозрою в скоєнні злочину затримали раніше судимого уродженця Сумської області.

"Провівши комплекс заходів, правоохоронці з'ясували, що тяжкий злочин скоїв 30-річний уродженець Сумської області, який рушником задушив 63-річного киянина. Після скоєного, щоб уникнути покарання, він замотав тіло, викинув у річку і поїхав додому", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Оперативники карного розшуку затримали зловмисника вдома. Чоловік не чинив опору і згодом зізнався в убивстві. За його словами, на початку весни вони випивали на території човнової станції, де тимчасово проживав потерпілий. Обидва перебували в стані сп'яніння, посварилися - і сумчанин задушив киянина.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Чоловікові оголошено підозру в скоєнні умисного вбивства. Суд заарештував його на 60 діб. Відомо, що затриманий раніше був судимий за крадіжку і злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків. Тепер йому загрожує до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, в Харкові 42-річна жінка зарізала 27-річного співмешканця під час святкування Трійці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram