ГоловнаСуспільствоПодії

Лісову пожежу в Херсонській області локалізовано

Займання гасили з літаків і вертольотів.

Лісову пожежу в Херсонській області локалізовано
Фото: http://kherson.dsns.gov.ua

Пожежу на території Раденського лісництва Олешківського лісгоспу біля с. Раденськ Херсонської області, яка виникла у понеділок, локалізовано в середу, повідомляється на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"30 травня о 17:00 пожежу, яка виникла на території Олешківського лісомисливського господарства, вдалося локалізувати. На цю мить ведеться патрулювання та проливання території", - йдеться у повідомленні.

До ліквідації пожежі залучили 426 осіб та 99 одиниць техніки, з них: від ДСНС - 233 людини та 55 одиниць техніки, зокрема 5 одиниць авіаційної техніки (від ДСНС - 3 літаки АН-32П і 1 вертоліт "Єврокоптер", від Міноборони - гелікоптер Мі-8), від лісового господарства 102 людини і 38 одиниць техніки, з них 5 тракторів, від Міноборони 84 людини та 4 одиниці техніки, від МВС - 7 осіб та 2 одиниці техніки.

Нагадаємо, близько 13:30 28 травня поблизу с. Раденськ на території Раденського лісництва Олешківського лісового господарства виникло загоряння лісової підстилки та лісу. Протягом дня верхової пожежі не спостерігалося, і загрози населеним пунктам не було, але в ніч на 29 травня вона почалася. До ранку середи вигоріло 580 га лісу, зокрема 265 га в результаті верхової пожежі.

За інформацією Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства, лісову пожежу спричинив підпал.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram