ГоловнаСуспільствоЖиття

З Будинку профспілок у Києві почали знімати будівельний банер (оновлено)

Ремонтні роботи на фасаді закінчилися.

У середу, 30 травня, в Києві почали демонтувати банер із фасаду Будинку профспілок. Про це повідомляє прес-служба Федерації профспілок України.

"Сьогодні, 30 травня 2018, о 12:00 на площі Незалежності, 2 в Києві почнуться роботи з демонтажу банера на Будинку профспілок", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, полотно із зображенням ланцюга і написом "Freedom is our religion" закрило обпалений фасад Будинку профспілок перед конкурсом "Євробачення", який проходив в Києві 2017 року.

Будинок профспілок побудували наприкінці 1970-х років. Його особливістю є інформаційне табло на 24-метровій висоті. Під час сутичок на Майдані Незалежності на початку 2014 року Будинок профспілок серйозно вигорів. З того часу будівля була закрита тканиною, у ній проводили будівельні роботи.

В оновленому приміщенні не буде жодних розважальних центрів, кафе та інших закладів. Після реконструкції у Будинку профспілок виділять площу для музею Революції.

Відремонтований фасад Будинку профспілок у Києві планували відкрити на початку березня, але через погану погоду зняття захисного банера відклали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram