ГоловнаСуспільствоЖиття

Впровадження гендерної політики загрожує традиційній сім'ї, - заступник муфтія України

"Абсурдна теорія гендеру була узаконена в низці країн і продовжує поширюватися".

Впровадження гендерної політики загрожує традиційній сім'ї, - заступник муфтія України
Рустам Гафури
Фото: Макс Требухов

Підтримка гендерної політики в державі загрожує традиційній сім'ї.

Таку думку висловив Рустам Гафурі, шейх, заступник муфтія України, представник Духовного управління мусульман України (ДУМУ) на прес-конференції, організованій Інститутом Горшеніна, присвяченій щорічній ході на захист прав дітей і сімей.

"Уперше поняття гендеру з'явилося ще в 1955 року. Для того, щоб підмінити слово "стать"... З'явилася так звана соціальна стать - якою людина себе вважає, такою нібито вона і є... Цих категорій нової статі налічують уже близько 14 замість двох традиційних - чоловічої і жіночої. Усі вони визнані абсолютно нормальними і рівними. Нібито людина народжується двостатевою і тому може обирати. Ця абсурдна теорія гендеру була узаконена в низці країн і поширюється на інші країни", - висловився заступник муфтія України.

Гафурі висловив думку, що гендерна політика передбачає толерантність і терпимість не до окремих людей, що мають нетрадиційну сексуальну орієнтацію, а до самого явища, яке, на думку релігійної спільноти, є гріховним.

"Подивіться на статистику абортів, розлучень, коли половина тих, хто уклав шлюб, розлучається. Державна програма, спрямована на збереження сім'ї, не працює так, як треба. Проблема народжуваності, проблема неповних сімей, проблема самогубств серед підлітків, позашлюбне співжиття показує кризу в суспільстві, де реалізуються гендерні технології... Наше духовне завдання - запобігти нападкам на традиційну сім'ю", - вважає заступник муфтія України.

Нагадаємо, 2 червня в Києві відбудеться щорічна хода за участю голів церков на захист прав дітей і сімей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram