ГоловнаСуспільствоЖиття

Голови українських церков пройдуть ходою центром Києва на захист прав дітей і сімей

Акція-нагадування про цінність сім'ї відбудеться 2 червня.

Фото: Макс Требухов

Голови українських церков і релігійних організацій візьмуть участь у щорічній ході на захист прав дітей і сімей у центрі Києва. Захід відбудеться 2 червня.

Про це повідомив Віталій Кривицький, голова оргкомітету, єпископ Києво-Житомирської дієцезії Римсько-католицької церкви в Україні (РКЦ) на прес-конференції, організованій Інститутом Горшеніна.

За його словами, метою заходу є не виступ проти чогось, а нагадування про цінність сім'ї.

"Такий час, що нам треба згадувати про речі фундаментальні і підкреслювати їхню цінність. Тепер це справа сім'ї .. Ми виходимо, щоб засвідчити, що сім'я - це нормально. Сім'я - така, якою її створив Бог, - має більше можливостей приносити добрі плоди", - висловився єпископ РКЦ.

Віталій Кривицький
Фото: Макс Требухов
Віталій Кривицький

"Питання сім'ї в авторитеті не тільки для тієї чи іншої церкви або релігійної організації. Хоч у Всеукраїнській раді церков є деномінації, які можуть мати різні догматичні переконання, але з приводу фундаментальних речей, позиція щодо сім'ї в усіх однакова. І ми виходимо, щоб засвідчити це", - підкреслив єпископ РКЦ.

Акція пройде під гаслом "Щаслива родина - здорова Україна". Її учасники пройдуть від Софійської площі до площі Конституції біля Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram