ГоловнаСуспільствоПодії

В Ізмаїлі п'яний голова районного "Опоблоку" намагався сховатися від патрульних

Водій їхав по місту зі швидкістю понад 100 км/год.

Фото: gorod24.info

В Ізмаїлі 27 травня співробітники патрульної поліції затримали п'яного депутата райради, голову районної організації "Опозиційний блок" Олександра Пономаренка, який намагався втекти від правоохоронців на своєму автомобілі Toyota Land Cruiser.

Про це повідомляє місцеве видання "Город 24".

Співробітники поліції на одній із центральних вулиць міста зажадали зупинити автомобіль, оскільки задній номерний знак не простежувався через забруднення. Водій на вимоги співробітників поліції не відреагував і намагався сховатися на швидкості понад 100 км/год, звернувши в приватний сектор.

Після погоні два автомобілі патрульної поліції змогли заблокувати автомобіль на вулиці Хотинській.

Фото: gorod24.info

Пройшовши перевірку на алкотестері, який показав 2,18 проміле, водій продовжував наполягати на тому, що він не п'яний, при цьому ображаючи поліцейських.

Як зазначає видання, в автомобілі Пономаренка була пляшка горілки, яку він після зупинки авто, намагався приховати. Також у салоні була порожня пляшка з-під віскі. Крім того, Пономаренко відмовлявся відкривати автомобіль для подальшої евакуації транспортного засобу на арештмайданчик.

Поліцейські склали три адміністративні протоколи стосовно депутата райради: за статтею 130 ("водіння в стані алкогольного сп'яніння"), за ст. 122-2 ("незупинення транспортного засобу на вимогу співробітників поліції"), а також за відсутність поліса обов'язкового страхування, якого в депутата не виявилося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram