ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє бійців "Альфи" загинули в Луганській області в результаті обстрілу бойовиків

Ще одного військового тяжко поранено.

Двоє бійців "Альфи" загинули в Луганській області в результаті обстрілу бойовиків
Фото: voladm.gov.ua

У Луганській області в результаті артилерійського обстрілу з боку бойовиків загинули двоє військовослужбовців спецпідрозділу "Альфа" - підполковник Руслан Муляр і прапорщик Юрій Журавльов. Ще одного військового тяжко поранено. Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Багато хто ще продовжує ставити лайки під вчорашнім фоторепортажем щодо патрулювання бійцями ЦСО «А» вулиць Києва, але спецпідрозділ не припиняв ні на хвилину боронити наші Східні рубежі. Служба безпеки України із сумом сповіщає про трагічну подію на Луганщині. Під час виконання бойового завдання група співробітників СБУ, залучених до Операції об’єднаних сил, потрапила під артилерійський обстріл. Загинули двоє військовослужбовців ЦСО «А», ще один важко поранений. СБУ висловлює співчуття рідним та близьким загиблих підполковника Руслана Муляра та прапорщика Юрія Журавльова", - розповіла вона.

«Служба не залишить на самоті родини своїх співробітників, які героїчно віддали життя, захищаючи Батьківщину. Господь забирає на небо кращих із нас», - зазначив голова СБУ Василь Грицак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram