ГоловнаСуспільствоПодії

Торгівця з ринку біля метро "Лісова" затримано за напад на пенсіонера

Він зламав ніс чоловікові, вдаривши спідтишка.

У суботу, 26 травня, на ринку біля метро "Лісова" у Києві військовому пенсіонеру зламав ніс один із продавців.  

Про конфлікт розповіла дочка потерпілого Олена Стойко у фейсбуці.

"На відео - мій тато, військовий пенсіонер. На ринку заступився за жінку. Ситуація була така: жінка з двома синами підійшла до прилавка й хотіла взяти якийсь пакетик. Продавець накинувся на неї, почав погрожувати. Мій тато проходив повз і по-офіцерськи зробив зауваження, що не варто так поводитися з жінками, особливо, якщо ти ще й іноземець і перебуваєш в Україні. Той перемкнув увагу на тата, поводився агресивно та спробував його вдарити рукою, але влучив у шию. Тоді тато викликав поліцію і сказав, що з'ясовувати стосунки треба в присутності правоохоронних органів. Продавець тоді викликав свою "банду" і став зачиняти торгову точку, показувати пачку грошей і казати, що це його правоохоронні органи", - написала дочка потерпілого пенсіонера.

Чоловік спробував перешкодити цьому й у підсумку його спідтишка вдарили в обличчя, зламавши ніс.

Народний депутат Антон Геращенко, близький до керівництва МВС України, повідомив, що підозрюваного затримано. Поліція почала кримінальне провадження за статтею 296 - хуліганство.  

Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7

"Затриманий негідник - громадянин Грузії. Сміливості в нього вже поменшало. Тепер доведеться відповідати за підлий напад на літню людину", - написав Геращенко у фейсбуці.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram