ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" почала вказувати наявність кондиціонера у вагоні під час купівлі квитків

Відсутність позначки свідчитиме саме про наявність кондиціонера.

"Укрзалізниця" почала вказувати наявність кондиціонера у вагоні під час купівлі квитків
Фото: photo.bigmir.net

Для зручності пасажирів "Укрзалізниця" додала при онлайн-купівлі квитків опцію наявності чи відсутності кондиціонера. Нова опція актуальна для регіональних поїздів і далеких поїздів. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Укрзалізниця" успішно продовжує обраний курс на підвищення рівня сервісу для пасажирів, для чого вводить нову опцію - можливість пасажирам обрати вагон із кондиціонером. Уже на етапі вибору місця в поїзді пасажир чітко розумітиме, в яких умовах він буде подорожувати і на який рівень комфорту варто розраховувати", - сказано в повідомленні.

У системі онлайн-продажу квитків над зображенням місць з'явилася спеціальна позначка, яка інформує, чи є саме в цьому вагоні кондиціонер. Якщо позначки немає, отже, кондиціонер у цьому вагоні є. Ця інформація також буде вказана і в придбаному квитку.

2018 року "Укрзалізниця" планує придбати 54 нові пасажирські вагони і провести капітально-відновлювальний ремонт 150 вагонів. Усі вагони будуть обладнані системами кондиціонування повітря.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" проіндексує тарифи на пасажирські перевезення у два етапи: перший етап підвищення цін на квитки на 12% відбудеться з 30 травня, другий етап - також на 12% з 1 жовтня 2018 року. Загальна індексація становитиме 25%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram