ГоловнаСуспільствоЖиття

ДСНС перейшла на посилений режим роботи в Києві

Оперативні групи чергують усюди, де можуть збиратися вболівальники.

ДСНС перейшла на посилений режим роботи в Києві
Фото: EPA/UPG

Під час підготовки і проведення в столиці фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сили ДСНС України переведені на посилений режим роботи. Про це повідомляє прес-служба відомства.

У Києві в цей період здійснюється посилений моніторинг пожежної та техногенної безпеки на об'єктах з масовим перебуванням людей, зокрема: в місцях збору вболівальників у парку ім. Т. Шевченка, в Національному спортивному комплексі "Олімпійський", на площі біля Національного палацу мистецтв "Україна" і у фан-зоні на вул. Хрещатик.

Оперативні групи рятувальників разом з правоохоронцями залучені до обстеження місць масового скупчення людей на наявність вибухонебезпечних предметів. Пожежно-рятувальні підрозділи і спеціальна техніка чергують у міжнародних аеропортах "Бориспіль", "Київ", "Львів", "Одеса", "Харків" і на залізничних вокзалах "Львів", "Одеса", "Харків".

Окрім того, готова до забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події і авіація ДСНС, а саме літак Ан-26 у медичному варіанті для реагування і вертоліт "Єврокоптер".

Нагадаємо, патрульна поліція оприлюднила список київських вулиць, де буде обмежено рух транспорту у зв'язку з підготовкою та проведенням фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram