ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі активісти закидують яйцями офіс компанії з продажу криптовалюти (оновлення)

Голова громадської організації конфліктує з директором компанії.

В Одесі активісти громадських організацій влаштували заворушення біля офісу фірми "Українська національна блокчейн асоціація", що займається продажем криптовалюти. Про це повідомляє місцеве видання "Думская".

Протистоянню передував конфлікт між фінансовим директором компанії, ізраїльським бізнесменом Романом Купером і головою організації "Рада Громадської безпеки" Марком Гордієнком.

Роман Купер заявляє, що активіст намагався переконати його "пожертвувати на АТО" 50 тисяч доларів. Гордієнко заперечує цей факт і називає Купера шахраєм і сепаратистом.

Активісти прийшли з'ясовувати стосунки з бізнесменами, а ті закрилися в офісі. Поліцейські намагаються не допустити бійки.

Забарикадувавши вхід в офіс, активісти закидують офіс яйцями і помідорами та періодично вигукують: "Купер, виходь!"

Головне управління Нацполіції в Одеській області повідомляє, що поліцейські вживають усіх заходів, щоб не допустити розвитку конфлікту. На місце події прибули співробітники Київського райвідділу поліції, патрульної поліції, "поліції діалогу", спецпідрозділу. Інформації про постраждалих під час інциденту немає. Після того, як його буде врегульовано, поліція має намір дати правову оцінку діям кожної зі сторін.

Оновлення. Поліцейські затримали трьох осіб і доставили до Київського відділення поліції. Затриманим інкримінують хуліганство.

Нагадаємо, в Києві зловмисники вимагали викуп у криптовалюті за двох викрадених ними людей. Сума викупу в біткойнах становила еквівалент 5 млн доларів. Поліція затримала вимагачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram