ГоловнаСуспільствоПодії

Двоє людей загинули в результаті лобового зіткнення БМВ і мікроавтобуса в Сумській області

Водій мікроавтобуса у важкому стані в лікарні.

У Сумській області біля міста Ромни вчора, 19 травня, сталася смертельна ДТП за участю автомобіля БМВ і мікроавтобуса "Фольксваген Транспортер". В результаті аварії двоє пасажирів легковика - дівчина і хлопець - загинули, водія мікроавтобуса госпіталізовано з важкими травмами. Про це повідомляє Нацполіція області.

Свідками ДТП став екіпаж поліції, який їхав на виклик про неадекватну поведінку на дорозі водія БМВ.

"Повідомлення про те, що водій легкового автомобіля БМВ порушує всі можливі правила дорожнього руху і веде себе на дорозі неадекватно, в поліцію Недригайлівського району надійшло від одного з місцевих жителів, який своїм автомобілем їхав у тому ж напрямку. Для перевірки цього повідомлення відправився екіпаж "швидкого реагування", - йдеться в повідомленні.

Однак через кілька хвилин заявник вийшов на зв'язок з поліцією. Він повідомив, що порушник зупинився і різко змінив напрямок руху, попрямувавши назад в Ромни. Назустріч йому виїхала інша група поліцейських - Роменського відділу поліції.

"Попереду нашого екіпажу основною дорогою їхав мікроавтобус "Фольксваген-Транспортер", тому саме він і став жертвою того самого водія-порушника, який раптово, на величезній швидкості виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в "Фольксваген". Наш екіпаж фактично став свідком дорожньої аварії", - відзначають в поліції.

"ЗМІ поширили інформацію про нібито переслідування автомобіля порушника нашими працівниками, тоді як наш екіпаж їхав йому назустріч", - коментує інцидент заступник начальника Роменського відділу поліції Андрій Перелазний.

Як з'ясувалося, за кермом БМВ перебувала дівчина. Власник автомобіля був поруч на пасажирському сидінні. Обоє загинули.

"За словами односельців загиблого, молодий чоловік два останніх дні дуже активно "відпочивав", розпиваючи спиртне. У нього вдома залишилася вагітна дружина", - додали в поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель людей).

Нагадаємо, сьогодні 5 пасажирів мікроавтобуса загинули в ДТП біля Миколаєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram