ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернополі чоловік поранив із пістолета двох відвідувачів кафе

Неподалік від місця події знайшли гранату.

У Тернополі чоловік поранив із пістолета двох відвідувачів кафе
Фото: facebook.com/gsvster

У Тернополі в четвер увечері чоловік відкрив стрілянину біля бару, в результаті отримали поранення двоє відвідувачів закладу.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

"17 травня о 17:30 у чергову частину надійшло повідомлення про стрілянину біля бару «Карина» по вулиці Шептицького в обласному центрі. Невідомий, здійснивши постріли по предмету, схожому на пістолет, поранив двох відвідувачів громадського закладу і втекла з місця події", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що стрілянину зчинив раніше судимий житель обласного центру.

"Зловмисник, перебуваючи в приміщенні кафе, безпричинно, з хуліганських спонукань, грубо порушуючи громадський порядок, умисно здійснив кілька пострілів з пристрою для відстрілу патронів, спорядженого гумовими кулями", - наголошено в повідомленні.

Постраждалих, жителів Тернополя, з вогнепальними травматичними пораненнями доставили в обласну лікарню. Одного госпіталізували, іншого після надання меддопомоги відпустили додому.

Відомості внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань і кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї).

Поліцейські встановили особу підозрюваного - це раніше судимий місцевий житель Запісоцький Олександр, 1978 року народження.

Фото: tp.npu.gov.ua

Окрім того, поліцейські виявили у сквері неподалік від місця події предмет, схожий на гранату РГД-5, його відправлено на експертизу.

Нагадаємо, раніше у Львові четверо чоловіків улаштували стрілянину по мішенях у житловому районі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram