ГоловнаСуспільствоЖиття

Генпрокуратура завершила розслідування у справі Альперіна

Матеріали справи передадуть захисту для ознайомлення.

Генпрокуратура завершила розслідування у справі Альперіна
Вадим Альперин

Генеральна прокуратура завершила розслідування кримінального провадження стосовно бізнесмена Вадима Альперіна, якого підозрюють в наданні 800 тис. доларів хабара співробітникові Національного антикорупційного бюро.

Про це повідомив керівник департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури Володимир Гуцуляк

"Розслідування завершили, ми готові надсилати справу до суду", - сказав він.

Матеріали справи передані Альперіну і його захисту для ознайомлення, після чого обвинувальний акт буде передано до суду.

Нагадаємо, в листопаді 2017 року Національне антикорупційне бюро і Генеральна прокуратура викрили родича бізнесмена Вадима Альперіна, який від імені бізнесмена намагався дати 800 тис. доларів хабара співробітнику бюро. Гроші пропонувалися співробітнику НАБУ за припинення розслідування детективами бюро кримінального провадження, в якому накладено арешт на 450 млн гривень підприємств, підконтрольних підозрюваному.

Суд заарештував бізнесмена і встановив 21 млн гривень застави. Пізніше Апеляційний суд знизив йому заставу до 140 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram