ГоловнаСуспільствоВійна

Сили ООС ліквідували 5 бойовиків, ще вісьмох поранено

Ситуація в зоні бойових дій залишається складною.

На Донбасі протягом бойових дій ліквідовано 5 бойовиків, ще 8 поранено. Про це з посиланням на інформацію розвідки на брифінгу повідомив представник прес-центру Об'єднаних сил Олександр Петрук.

"На Горлівському напрямку противник вдався до ведення штурмових дій. Усі атаки ворога були відбиті. За даними розвідки, противник зазнав втрат - 5 чоловік убитими і 8 пораненими", - повідомив він.

Протягом бою один з українських військовослужбовців отримав осколкове поранення. Противник вів щільний вогонь по опорному пункту, відсікаючи можливість надання пораненому першої медичної допомоги. Ризикуючи власним життям, евакуювати бойового побратима прийняв рішення командир відділення сержант Назар Котис. Його бойова машина під вогнем супротивника здійснила маневр, і під прикриттям вогню свого підрозділу екіпаж урятував пораненого воїна.

За рішучість та ініціативу, вмілі дії в бою особовий склад відділення сержанта Назара Котиса командування військової частини подало до нагороди.

Нагадаємо, у зв'язку із загостренням ситуації на Донбас терміново вирушає перший заступник голови СММ ОБСЄ Александр Хуг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram