ГоловнаСуспільствоЖиття

Влада Києва демонтує будівельний паркан на вул. Малишка

На місці не спорудженої висотки, можливо, розіб'ють сквер.

Влада Києва демонтує будівельний паркан на вул. Малишка
Фото: Макс Требухов

Департамент благоустрою Києва почав демонтаж будівельного паркану на вулиці Малишка, 9. Про це написав депутат Київради Олесь Маляревич на своїй сторінці в Фейсбуці.

Маляревич подякував активним жителям масиву, які допомогли відстояти ділянку, а також зазначив "принципову позицію Віталія Кличка".

За словами Маляревича, на засіданні постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування було підтримано проект рішення про розірвання договору оренди земельної ділянки, наданого в 2005-му і продовженого в 2010 році.

Читайте також: Малишко, 9-а. Паркан від забудовника і як на це має відповісти громада

"Проект рішення пропонує створити на цій території сквер! У четвер, 17 травня, проект рішення буде розглянуто на сесії Київради як невідкладний. Упевнений, що його підтримають депутати і вже цієї осені разом почнемо створення скверу!" - написав депутат.

Нагадаємо, в січні цього року мер столиці Віталій Кличко доручив призупинити будівельні роботи на вулиці Малишка, а також звернувся до забудовника з проханням надати всю необхідну документацію на будівництво. Він також звернувся до контролюючих органів та прокуратури міста з вимогою перевірити законність початку будівельних робіт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram