ГоловнаСуспільствоПодії

Столична поліція розшукує жінку, щоб повернути їй вкрадене

Потерпіла поїхала з місця події, не написавши заяву.

Столична поліція розшукує жінку, щоб повернути їй вкрадене
Фото: Сергей Нужненко

Поліція Києва розшукує жінку, у якої грабіжник зірвав ланцюжок на зупинці громадського транспорту. Як повідомляє прес-служба поліції, зловмисника оперативно затримали, а потерпіла поїхала з місця події до написання заяви.

Пригода сталася вдень 15 травня на зупинці громадського транспорту на проспекті Соборності біля будинку № 13 в Дніпровському районі Києва. Працівники карного розшуку побачили, як чоловік підбіг до жінки, зірвав з її шиї ланцюжок і побіг на подвір'я. Оперативники одразу кинулися слідом і за декілька кварталів затримали правопорушника. Золоту прикрасу виявили в його кишені.

Згодом правоохоронці дізналися, що потерпіла залишила місце події і не залишила своїх координат.

Встановлено, що зловмисник судимий за аналогічні злочини і нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. За вчинене йому загрожує до шести років ув'язнення, відповідно до ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Без офіційної заяви потерпілої правоохоронці не зможуть притягнути зловмисника до відповідальності. Тому поліція просить жінку звернутися до Дніпровського управління поліції за адресою: вул. Червоноткацька, 2, або зателефонувати за телефонами: 559-51-85, 559-15-37, 067-650-69-23.

Нагадаємо, раніше сьогодні співробітники підрозділу КОРД ГУ Нацполіції в Житомирській області затримали групу уродженців Вінниці, які скоювали розбійні напади в різних областях країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram