ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У лікарні Черкас після отруєння залишаються ще 7 осіб

Лікування продовжують п'ятеро дітей і двоє дорослих.

У лікарні Черкас після отруєння залишаються ще 7 осіб
Фото: twitter.com/vgroysman

Після отруєння невідомою речовиною, яке відбулося під час шкільної лінійки в школі №8 у Черкасах, на 15 травня в лікарні залишаються п'ятеро дітей. Про це повідомили в ГУ Держспоживслужби в Черкаській області, пише УНН.

"П'ятеро дітей і двоє дорослих", - повідомили у відомстві, уточнивши, що таку інформацію вони отримали на 11:00.

Після отруєння діти проходили стаціонарне лікування в Черкаській обласній дитячій лікарні, а дорослі - в обласній лікарні Черкаської облради.

У Держспоживслужбі відзначили, що на 14 травня за результатами лабораторних досліджень у 4 пробах ґрунту, 4 пробах води питної з водопровідної мережі і 2 з кулерів, гігієнічних змивах, відібраних на харчоблоці, пробах готових страв, відхилень від гігієнічних нормативів не виявлено, за винятком змісту алюмінію в одній із 4 відібраних проб питної води централізованого водопостачання, де норму було перевищено на 0,2 мг/куб. дм.

Нагадаємо, 8 травня в місті Черкаси на території загальноосвітньої школи №8 під час проведення шкільної лінійки відчули погіршення самопочуття 15 учнів школи (2-9 класи). Згодом до лікарні було доставлено 59 осіб з ознаками отруєння невідомою речовиною. 14 травня школа відновила навчальний процес.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram