ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі судитимуть зварювальника за пожежу на ринку "Меркурій"

За даними розслідування, чоловік не дотримався необхідних заходів безпеки.

В Одесі судитимуть зварювальника за пожежу на ринку "Меркурій"
Фото: facebook.com/lysenko.andrii

В Одесі судитимуть зварювальника, який знехтував правилами пожежної безпеки, що призвело до масштабної пожежі на ринку "Меркурій" у Суворовському районі міста.

Про це повідомив прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко в Фейсбуці.

"Співробітники Одеської місцевої прокуратури №4 направили в суд обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 270 КК України стосовно громадянина, якого звинувачують у порушенні вимог пожежної безпеки", - йдеться в повідомленні.

За даними розслідування, чоловік встановлював рекламну конструкцію на даху одного з павільйонів на ринку. Під час електрозварювальних робіт він не вжив необхідних заходів безпеки, внаслідок чого виникла пожежа, яка знищила 20 торговельних павільйонів, приміщення електропідстанції, офіс адміністрації ринку.

Крім того, вогнем було пошкоджено 11 павільйонів і майно нежитлових будівель. За оцінками експертів, збиток від пожежі становить понад 400 тис. гривень.

Нагадаємо, в січні 2016 року на території ринку "Меркурій" сталося загоряння торгових павільйонів. У пожежі на одеському ринку постраждала жінка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram